maandag 26 september 2022

Bosschool UMBASIS-2022

Na een beetje file op de E19 liep onze tocht vrij vlot tot de grotten van Hotton. Hier kregen we een interessante rondleiding door de plaatselijke gids. 

Daarna hebben we onze picknick omwille van het slechte weer in de cafetaria naar binnen gewerkt en zijn we in het lokale bos al even met ons Bosschool-werkmapje aan de slag gegaan.

Ondertussen zijn we aangekomen in Dennenheuvel, maar het weer ziet er niet veelbelovend uit. Dus zorgen we er voor dat onze kamers piekfijn in orde zijn, want straks volgt er al een eerste inspectieronde. De netste kamer verdient een prijs!

Voor het eten stond er nog vrij spel in het bos en Stratego op het programma. Na het avondeten gingen de leerlingen van het 6de leerjaar de berg op om te genieten van het nachtelijke, maar mooie zicht op de vallei met al z'n lichtjes. De leerlingen van het 5de leerjaar gingen ondertussen op reflectoren-zoektocht.

Moe maar voldaan kropen we nadien ons bed in. Zzzzzzzz... 

Kleine nota in de marge: De Wifi-verbinding is hier zo slecht dat foto 's uploaden niet lukt en via 4G is het helemaal een ramp...

2 opmerkingen:

  1. Laat het weer de pret niet bederven! Geniet met volle teugen van gezellige dagen in en rond het bos!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het wordt - weer of geen weer- ongetwijfeld een onvergetelijke week! Bedankt dat we via deze weg een beetje kunnen meegenieten!

    BeantwoordenVerwijderen