dinsdag 27 september 2022

Vandaag stond er een lange, maar zeer mooie wandelzoektocht op het programma. In tien groepjes gingen we op stap en de ochtend zag er veelbelovend uit. Gewapend met een stafkaart, foto 's, een vragenblad, regenkledij, een rugzak, een opdrachtenblad en uiteraard een lunchpakket vertrokken we droog over berg en dal. 

Na een half uurtje stappen kregen we al een eerste buitje over ons heen, maar dat kon onze pret en vastberadenheid niet verslaan! De bosweggetjes waren hierdoor wel wat glibberig geworden, dus opletten was de boodschap. We kwamen de meest diverse landschappen en vergezichten tegen waar de kinderen oprecht van genoten. Sommige groepjes picknickten in een grot, waar we nog even wat speleologie deden. 

 


De zon en regen wisselden elkaar af, hindernissen werden overwonnen en nieuwe vriendschappen werden gesmeed of versterkt. Op een deftige uitschuiver na hebben we het verraderlijke parcours in schoonheid en met bravoure tot een goed einde gebracht.



 

Proficiat aan al onze leerlingen, wij zijn fier en meer dan tevreden over hun inzet en doorzetting!

Na het avondeten, was er nog een buitenactiviteit voorzien, maar het weer besliste er anders over. Dus de jongens en meisjes kregen per groep nog een zang- en muziekstonde.


Om 21u30 vielen de meeste oogjes vanzelf dicht. Een goede nachtrust en we staan weer paraat voor een volgende dag...






4 opmerkingen:

  1. Zo leuk! Gelukkig is de zon toch ook af en toe van de partij. Ik kijk al uit naar het verslag en de foto's van vandaag. 😁 Veel plezier nog!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo tof om te lezen zeg! Nog veel plezier!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Maar zo leuk allemaal!!! Oohhh nostalgie...❤ik wou dat ik ook mee kon gaan. Ben heel blij dat iedereen zich amuseert en dat ze allemaal aan het genieten zijn! Dikke merci aan alle leerkrachten om goed voor onze kids te zorgen en hen een onvergetelijke tijd te bezorgen.🥰

    BeantwoordenVerwijderen